Hallo daar, ik ben Angela Canu, en ik adem en leef haarstyling al meer dan 25 jaar!
Na een rijke ervaring bij verschillende kapsalons in de regio, werd het voor mij tijd om mijn eigen droom te verwezenlijken: “Angela’s Kapsalon”!
Als gepassioneerde kapster geloof ik in voortdurende groei en daarom volg ik jaarlijks talloze cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, cutting-edge technieken en revolutionaire kleurproducten.

Bij Angela’s Kapsalon draait alles om perfectie. Mijn scherpe oog voor detail stelt me in staat om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid en je natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau tilt.

Dames, heren en kinderen – iedereen is welkom in mijn gezellige salon, waar jouw ultieme haarverzorging centraal staat. Of je nu een frisse knipbeurt nodig hebt of snakt naar een adembenemende haarkleur, ik sta voor je klaar!

In Angela’s Kapsalon draait het om jouw welverdiende momentje voor jezelf. Geen gehaast, geen stress – alleen pure verwennerij en aandacht.

Voor een afspraak, bel of Whatsapp me op 06 43 21 30 50. En weet je wat? De koffie en thee staan altijd klaar om je te verwelkomen!

Ik kan niet wachten om jou te zien stralen!

Liefs,

Angela Canu